Woonaccessoires

Bij Hip en Sfeervol Wonen vind jij de leukste woonaccessoires. Laat je verrassen door onze door exclusieve merken in onze online winkel en richt je huis warm en sfeervol in.

Wij hebben een breed assortiment en spelen in op de seizoenen en feestdagen. In onze Magische Winkel vind je de meest mooie decoratiepoppen voor de verzamelaar, de winkelier of gewoon voor jou omdat je eens iets anders wilt.

Ook Kerstdecoratie verkopen wij het hele jaar door. Waarom zou je je huis alleen met Kerst leuk inrichten?!. Heel veel van onze artikelen kun je prima het hele jaar door laten staan/hangen.

Daarbij willen we met onze sfeermakers zoals windlichten, kandelaars en lantaarns dat jij een heel jaar door kunt genieten van warmte en gezelligheid en natuurlijk romantisch kaarslicht. En over warmte en gezelligheid gesproken, in ons assortiment mogen plaids, sierkussens, vachten en huiden EN vloerkleden natuurlijk ook niet ontbreken!

Ontbreekt het je aan inspiratie of out-of-the-box denken? Loop dan eens door onze lookbooks. Diverse leveranciers geven jaarlijks een catalogus uit die wij u graag laten zien. Ziet u daarin iets wat niet op onze site staat, neem dan gerust contact op. Wij informeren graag naar de prijs en of het artikel nog leverbaar is.

Wij wensen u heel veel winkelplezier bij onze prachtige online woondecoratie winkel Hip en Sfeervol Wonen.