Mark Roberts poppen

Mark Roberts poppen

Welkom op de pagina Mark Roberts poppen.
Het Amerikaanse bedrijf Mark Roberts uit Santa Ana, Californië is opgericht in 1984 en staat bekend om zijn prachtige collectie, gelimiteerde en handgemaakte poppen.

Elk jaar wordt de exclusieve collectie poppen uitgebreid met nieuwe elfen, feeën, heksen en kerstmannen. Altijd in een gelimiteerde oplage en stuk voor stuk afgewerkt tot in het kleinste detail. Elke pop is voorzien van certificaat en serienummer.
Mark Roberts staat garant voor een unieke collectie aan luxe verzamelobjecten.

Wij verkopen deze poppen het hele jaar door zodat u, liefhebber van deze ongelooflijk mooie poppen, het hele jaar door uw collectie kunt uitbreiden.

Op facebook hebben wij een groep geopend voor Nederlandse en Belgische verzamelaars van deze prachtige poppen. U kunt in deze groep praten over uw verzameling en uw leukste foto’s laten zien en vrienden maken met andere verzamelaars.
Als u HIER klikt gaat u naar Facebook.

Wij raden u wel aan om voorafgaand aan een bestelling bij ons te informeren (06-1605 7849 of info@hipensfeervolwonen.nl) of het betreffende artikel nog leverbaar is want onze voorraad wordt niet standaard gesynchroniseerd met de leverancier. De poppen die direct leverbaar zijn, hebben een levertijd van ca. 4 a 5 werkdagen. Sommige poppen worden pas in Maart (Lente/Paascollectie) geleverd en sommige poppen (nieuwe Kerst ’22 collectie) in Oktober geleverd. De levertijd staat bij de poppen vermeld.
Wij leveren zowel in Nederland als in België.

Wij wensen u veel winkelplezier.

Menu:

Mark Roberts: Lente elfjes en feeën

Mark Roberts: Halloween