Loading...

Luxe woonaccessoires

Home » Luxe woonaccessoires

Hip en Sfeervol Wonen verkoopt luxe woonaccessoires die u niet snel elders zult vinden, ook niet in een reguliere winkel. Wij doen ons best ons te onderscheiden van de vele andere woonaccessoires winkels door iets bijzonders te brengen, iets waarvan er niet 13 in een dozijn zijn.

Wij hebben een aantal erg leuke leveranciers die een prachtig aanbod hebben en die twee keer per jaar met een geheel nieuwe collectie komen. Zo beginnen wij al met inkopen van de nieuwe lente- en kerstartikelen als deze feestdagen net een maandje voorbij zijn. Op die manier hebben wij nog veel keus bij het inkopen en kunnen wij u de leukste artikelen bieden. Uiteraard kopen wij niet 2x per jaar in maar zijn wij het gehele jaar door op zoek naar bijzondere en sfeervolle luxe woonaccessoires waarmee u uw huis warm, gezellig en vooral hip en sfeervol kunt inrichten en decoreren.

Merken Luxe woonaccessoires

Hip en Sfeervol Wonen is officieel leverancier van de merken: Goodwill, Katherine’s collection, Mark Roberts, Mars en More, Kurt S. Adler, Clayre & Eef, HSM collection, Dekoratie, Bazar Bizar, Carpetrebel, Dôme Deco, Dutch Decor, en Dutch Style. Dit zijn allemaal prachtige producten met de wauw factor en vertegenwoordigen een collectie van theelichthouders, lantaarns, tot waanzinnig zachte plaids en vachten.

Loop op uw gemak door onze online winkel, er zijn geen wachtrijen en heeft u vragen over onze luxe woonaccessoires of andere artikelen uit ons assortiment stuur ons dan een mail want wij zijn niet altijd telefonisch bereikbaar maar als wij uw mail zien reageren we zo snel mogelijk.

info@hipensfeervolwonen.nl

Uitgelichte producten

Houd mij op de hoogte Laat uw e-mailadres achter en we zullen u informeren als het product weer uit voorraad leverbaar is.