Katherine’s Collection – Kerst ’23

Op deze pagina vind u de hele nieuwe Katherine’s Collection – Kerst ’23. Deze collectie is leverbaar vanaf oktober 2023. Wij willen u echter de gelegenheid geven om de artikelen waar uw interesse naar uit gaat op tijd te bestellen. Vanaf het moment dat de collectie daadwerkelijk leverbaar is zijn namelijk al heel veel items niet te bestellen.

WERKWIJZE: In de afbeeldingen hieronder kunt u het artikel zien. Daaronder staat een download knop waarmee u het formulier kunt downloaden. U kunt dan het aantal invullen in het artikel waar uw interesse naar uit gaat. Mail dit formulier dan naar ons zodat wij kunnen kijken of het artikel/de artikelen nog te bestellen zijn. U ontvangt van ons dan een mail met een factuur waarop wij een aanbetaling van 50% vragen en wij bestellen het artikel voor u. Als het artikel leverbaar is ontvangt u een factuur voor het restbedrag.

Heeft u vragen over onze nieuwe werkwijze dan staan wij u graag te woord. U kunt contact opnemen per email: info@hipensfeervolwonen.nl. Wij reageren binnen 2 werkdagen.

Wij wensen u veel winkelplezier.