Katherine’s Collection – Halloween

Op deze pagina vind u Katherine’s Collection – Halloween. Wij kunnen deze producten voor u “af leverancier” bestellen, mits deze uiteraard uit voorraad leverbaar zijn.

Hoe te bestellen/WERKWIJZE:
Onder Halloween 22 collectie vind u de artikelen die te bestellen zijn bij de leverancier (mits op voorraad). Ziet u iets wat u wilt bestellen, download dan het formulier. Vul het aantal in bij het juiste artikel en mail het formulier aan ons (info@hipensfeervolwonen.nl). TIP: U kunt ook een foto maken van het formulier waarop u uw keuze kenbaar maakt en dat doormailen (dat is tegenwoordig makkelijker dan inscannen :-). De levertijd is dan ca. 7 werkdagen.

Onder Halloween ’23 ziet u de collectie die dit jaar uit komt. U kunt dit echter al wel bestellen door het formulier te downloaden en bij het juiste artikel het aantal in te vullen en dit aan ons retour te mailen. U ontvangt van ons dan een mail met een factuur waarop wij een aanbetaling van 50% vragen. Wij bestellen het artikel voor u en mailen u de factuur voor het restant voordat wij tot uitlevering overgaan.

Heeft u vragen over onze werkwijze dan staan wij u graag te woord. U kunt contact opnemen per email: info@hipensfeervolwonen.nl of telefonisch 06-16057849 (ma-vrij van 17.00 t/m 20.00 uur en op za van 13.00 – 17.00 uur).

Wij wensen u veel winkelplezier.

Halloween 22 collectie

Halloween ’23