Loading...

Heart by Goodwill Decoratiepoppen

Home » Heart by Goodwill Decoratiepoppen

Op deze pagina vind u de Heart by Goodwill Decoratiepoppen collectie. Deze prachtige decoratiepoppen kunnen wij voor u af leverancier bestellen “mits in voorraad” .

Hoe te bestellen/WERKWIJZE:
Hieronder ziet u de collectie van DIT MOMENT. Ziet u iets wat u wilt bestellen, download dan het formulier. Vul het aantal in bij het juiste artikel en mail het formulier aan ons (info@hipensfeervolwonen.nl). TIP: U kunt ook een foto maken van het formulier waarop u uw keuze kenbaar maakt en dat doormailen (dat is tegenwoordig makkelijker dan inscannen ­čÖé

Als wij uw formulier/bestelling hebben ontvangen gaan wij kijken of het artikel nog leverbaar is. Wij laten u dat zo snel mogelijk weten. U ontvangt dan van ons een factuur per mail (of wij kunnen u een betaalverzoek sturen) waarna wij uw bestelling definitief maken. De levertijd is ca. 7 werkdagen.

Heeft u vragen over onze nieuwe werkwijze dan staan wij u graag te woord. U kunt contact opnemen per email: info@hipensfeervolwonen.nl of telefonisch 06-16057849 (ma-vrij van 17.00 t/m 20.00 uur en op za van 13.00 – 17.00 uur).

Wij wensen u veel winkelplezier.

Voor u te bestellen

Houd mij op de hoogte Laat uw e-mailadres achter en we zullen u informeren als het product weer uit voorraad leverbaar is.