Decoratiepoppen


Welkom op onze pagina “decoratiepoppen”.


Decoratiepoppen.nl is een onderdeel van Hip en Sfeervol Wonen. Wij verkopen de mooiste, sfeervolste, gedetailleerdste poppen die er zijn te vinden en waar u uw woning, winkel(etalage) of bedrijf enorm sfeervol mee kunt decoreren. Deze poppen worden in gelimiteerde uitgaven uitgebracht. De poppen van het merk Mark Roberts hebben zelfs een certificaat van echtheid en een nummer waarmee u de pop kunt registreren.

Wij verkopen deze poppen het hele jaar door. Sommige poppen zijn seizoensgebonden, zoals Kerst- en Paaspoppen. Onze collectie bestaat uit poppen van Mark Roberts, Katherine’s collection Goodwill en Kurt S. Adler. In onze “Magische Winkel” komen alle collectie’s samen. Neem er rustig de tijd voor want er is veel te zien. Bent u een liefhebber van poppen of wellicht zelfs een verzamelaar dan zult u uw ogen uitkijken.

Wij raden u wel aan om voorafgaand aan een bestelling bij ons te informeren (info@hipensfeervolwonen.nl) of het betreffende artikel nog leverbaar is want onze voorraad wordt niet realtime verwerkt. Wij wensen u veel shop- en kijkplezier!

Menu:

Notenkrakers

Heart by Goodwill –
diverse poppen

Mark Roberts –
Kerstelfjes en feeën