Decoratiepoppen


Welkom op onze pagina “decoratiepoppen”.


Met de decoratiepoppen van Hip en Sfeervol Wonen voeg je een uniek tintje toe aan je interieur. Onze luxe poppen zijn gemaakt van eersteklas materialen en zijn verkrijgbaar in verschillende prachtige ontwerpen om karakter aan je interieur te geven. Ze zijn een sfeervolle aanvulling voor elke ruimte, waardoor uw interieur er verfijnder, aantrekkelijker of romantischer uitziet.

Sommige van deze poppen worden in gelimiteerde uitgaven uitgebracht. De poppen van het merk Mark Roberts hebben zelfs een certificaat van echtheid en een nummer waarmee u de pop kunt registreren.

Wij verkopen deze poppen het hele jaar door. Onze collectie decoratiepoppen bestaat uit poppen van de merken: Mark Roberts, Goodwill, Kurt S. Adler en Dekoratief. In onze “Magische Winkel” komen alle collectie’s samen. Neem rustig de tijd om digitaal door ons assortiment te lopen/bladeren, er is veel te zien.

Wij raden u wel aan om voorafgaand aan een bestelling bij ons te informeren (info@hipensfeervolwonen.nl) of het betreffende artikel nog leverbaar is, onze voorraad wordt niet realtime verwerkt. Wij wensen u veel shop- en kijkplezier!

Menu:

Dekoratief

Notenkrakers

Mark Roberts
Lente elfjes

Heart by Goodwill –
diverse poppen

Mark Roberts –
Kerstelfjes en feeën