Decoratiepoppen

Decoratiepoppen

Welkom op onze pagina “decoratiepoppen”.
Decoratiepoppen.nl is een onderdeel van Hip en Sfeervol Wonen. Wij verkopen de mooiste, sfeervolste, gedetailleerdste poppen die er zijn te vinden en waar u uw woning, winkel(etalage) of bedrijf enorm sfeervol mee kunt decoreren. Deze poppen worden in gelimiteerde uitgaven uitgebracht. Elke pop bevat een certificaat en een nummer waarmee u de pop kunt registreren.

Wij verkopen deze poppen het hele jaar door terwijl toch een groot assortiment bestaat uit Kerstmannen, elfjes en feeën. Daarnaast vind u poppen die zeer geschikt zijn om in de lente uit te stallen, of met Pasen en zelfs met Halloween. Ook zijn deze poppen erg gewild bij verzamelaars.

Onze collectie bestaat uit poppen van Mark Roberts, Katherine’s collection en Heart by goodwill.. U zult zien aan de prijs van de poppen dat ze niet goedkoop zijn en dat komt omdat elke pop handgemaakt en beschilderd wordt. Daarbij zijn de armpjes en beentjes buigbaar en kunt u elke pop in een bepaalde positie brengen/wegzetten. In onze “Magische Winkel” komen alle collectie’s samen. Neem er rustig de tijd voor want er is veel te zien. Bent u een liefhebber van poppen of wellicht zelfs een verzamelaar dan zult u uw ogen uitkijken.

Wij raden u wel aan om voorafgaand aan een bestelling bij ons te informeren (06-1605 7849 of info@hipensfeervolwonen.nl) of het betreffende artikel nog leverbaar is want onze voorraad wordt niet standaard gesynchroniseerd met de leverancier. De poppen die direct leverbaar zijn, hebben een levertijd van ca. 4 a 5 werkdagen. Sommige poppen worden pas in Maart (Lente/Paascollectie) geleverd en sommige poppen (nieuwe Kerst ’22 collectie) in Oktober geleverd. Dit staat bij de poppen vermeld. Wij leveren zowel in Nederland als in België.

Menu:

Notenkrakers