Cosmopolitan living

Luxe woonstijl

Cosmopolitan living staat voor een luxueuze en wat getemperde interieurstijl. Het bevat elegante kleurcombinaties, mooie verfijnde stoffen zoals fluweel en satijn, maar ook leer en suède. Deze interieurstijl is overgewaaid uit de grote metropolen. De stijl brengt je terug naar design en moderne appartementen in de drukte van een stad zoals New York City.

Bovendien hebben de materialen die gebruikt worden mooie texturen, structuren en patronen die je het luxe hotelgevoel geven zonder je huis te verlaten. De variatie in deze structuren maakt het interieur spannend en levendig, ontspannend en rustig en laat je ontsnappen aan de chaotische buitenwereld.

Meubilair

Comfort, sculpturale silhouetten en zachte texturen zijn gewild in de cosmopolitische woonstijl. Gebogen randen zorgen voor een speelse beweging in een ruimte, zonder hard over te komen. Onze Curve sofa is daar een mooi voorbeeld van.

Curve sofa

Cosmopolitan living kleuren

De kleuren die gebruikt worden bij deze Luxe woonstijl zijn vooral zachte gedempte kleuren, wit, bruin-, beige, grijs- en zwarttinten, met ruimte voor een vleugje rijkere kleuraccenten als terracotta, zacht roze en olijfgroen. Het is belangrijk om kleuren te herhalen om de leefruimte te laten aanvoelen als één geheel.

Verlichting

Kleuren, meubels en materialen komen pas tot leven met de juiste verlichting. Om het ultieme gevoel van cosmopolitan living te ervaren, kies je voor een mix van eigentijdse stukken met een glamour en designer chic uitstraling. Zorg voor een eyecatcher als middelpunt van de kamer, bijgestaan door delicate sfeer- en accentlampen verspreid over de ruimte. Denk aan hanglampen met bolvormige lampen, een tafellamp in messing of een driepoot vloerlamp.

Collectie

Wij verkopen deze luxe woonstijl collectie van het merk Dôme Deco. Het merk laat zich continu inspireren door invloeden van over de hele wereld, om zo een heerlijke woonomgeving te creëren. Dit vertaalt zich in een volwaardig interieurconcept waarbij kleuren, texturen en materialen op een unieke en eigentijdse manier gecombineerd worden. Ook bieden ze elk jaar een nieuwe collectie.
De Cosmopolitan living collectie is uiteraard geschikt voor iedereen die van deze stijl houdt maar is daarnaast ook bijzonder geschikt voor hotels en restaurants.

De 2024 collectie van Dôme Deco is de “Awaken” collectie. Deze collectie bevat nieuw meubilair, kleuren en stoffen in 4 thema’s: Clay, Lotus, Nature en Salmon.

Dôme Deco Awaken collectie
Cosmopolitan Living Dôme Deco Awaken collectie Clay
Cosmopolitan Living Dôme Deco Awaken collectie Lotus
Cosmopolitan Living Dôme Deco Awaken collectie Nature
Cosmopolitan Living Dôme Deco Awaken collectie Salmon

Vragen

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen. Bent u geïnteresseerd in het aanbod van Dôme Deco en zou u de collectie graag willen zien dan kunt u daarvoor een afspraak bij ons maken. We kunnen dan de showroom van Dôme Deco in Nieuwegein bezoeken, dit gaat echter altijd op afspraak.

U kunt de huidige collectie van onze Cosmopolitan living stijl in zijn geheel bekijken in het Lookbook. Klik op de foto om naar de catalogus te gaan.

Dôme Deco Lookbook

Plan een showroombezoek

Dôme Deco lookbook

    Dit formulier gebruikt Akismet om spam te verminderen. Leer hoe je gegevens worden verwerkt.