Betonlook

Op deze pagina vind u een overzicht van betonlook eettafels die wij kunnen leveren. Alle tafels worden op bestelling met de hand gemaakt. De levertijd ligt tussen de 6 en 9 weken.

Onze betonlook tafels zijn gemaakt van mdf, afgewerkt met een beton stuclaag. Hierdoor is de tafel niet zwaar en makkelijk te tillen. Het blad voelt niet koud aan is zeer makkelijk te onderhouden.

Betonlook tafels Dôme Deco

Dôme Deco; betonlook tafels

De tafels van het merk Dôme Deco zijn alleen in standaard uitvoeringen te verkrijgen en kunnen niet op wens worden aangepast.

Betonlook eettafel Dôme Deco

Betonlook eettafels Lok Living

Lok Living; betonlook eettafels

De tafels van Lok Living kunnen op maat aangepast worden, het is dus mogelijk om uw tafel helemaal aan uw wensen aan te passen. Standaard is de hoogte van een betonlook tafel inclusief poot 76/77 cm. Het blad is behandeld met een coating tegen vlekken.

-Poten: u kunt oa kiezen voor 2 ronde poten of 1 middenpoot in diverse vormen (ovaal, kegelvormig, U of X vorm etc).
-Vorm tafelblad: het tafelblad is in diverse diktes te verkrijgen zoals 3, 4 cm en 6 cm dikte en 5 verschillende kleuren (wit, lichtgrijs, grijs, basalt en oat), rechthoekig, vierkant, rond of organisch gevormd en ten slotte:
-Afmeting: daarnaast kunt u de hoogte van het tafelblad kiezen en de afmeting van de tafel. De tafels hieronder zijn wat we standaard kunnen leveren.

Wilt u de mogelijkheden bespreken van een betonlook tafel op maat neem dan gerust contact met ons op, wij maken dan ook een offerte op maat.